Over u

U maakt een afspraak bij mij omdat u:

 

Maar wat graag een wonderpil zou krijgen om van uw klachten af te komen, maar begrijpt dat die niet bestaat.

 

 Begrijpt dat kleine veranderingen energie en moed gaan geven om door te gaan en daarmee de grotere veranderingen te bewerkstelligen.

 

Het heel verrassend  en prettig vindt dat er, middels schetsen en tekeningen, uitgelegd wordt hoe het lichaam werkt en waar een heel natuurlijke overlevingsstrategie uiteindelijk uit de hand gelopen is en geleidt heeft tot de klachten. Daarbij vindt u het fijn dat u deze uitleg ook meekrijgt naar huis om nog eens na te lezen en met anderen te bespreken.

 

 

Al langer last heeft van klachten die niet, of onvoldoende, opgelost zijn.

 

Nieuwsgierig bent naar hoe uw lichaam werkt en waarom het middels klachten en symptomen u wil vertellen dat er wat mis is.

 

Verantwoording neemt voor uw eigen leven en doet wat er binnen uw mogelijkheden ligt om uw gezondheid te verbeteren. U weet dat dit moeite gaat kosten maar wil ervoor gaan.

 

 

  

 

 

Het aanpassen van uw leefstijl, voeding en bewegingspatroon moeilijk vindt, maar begrijpt dat het altijd moeilijk zal zijn en dat verandering nodig is om resultaat te krijgen.

 

Het interessant vindt om te horen hoe schijnbaar losse symptomen en klachten verband houden met elkaar, zodat eindelijk duidelijk wordt waarom u die heeft en hoe dat opgelost kan gaan worden.

 

 

Het fijn vindt dat u een onderbouwde uitleg en aanpak krijgt aangeboden. Deze begrijpt u waardoor u gemotiveerd raakt om er zelf ook moeite voor te doen.