Originele klacht én Long Covid opgelost

2,5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in de praktijk bij Germaine Deckers. In eerste instantie voor een vertraagde werking van mijn schildklier. Omdat Germaine veel verder kijkt dan de reguliere medische wereld en ook kijkt naar de oorzaak van een (medisch) probleem is dit probleem goed aangepakt.

Toen we in de afronding zaten kreeg ik Covid en helaas ook Post (long) Covid. Mede door de aanpak van Germaine en de haar uitgebreide kennis kan ik weer functioneren en werken!
De behandeling is afgerond en ik dank Germaine voor alles wat ze voor me heeft gedaan en betekent.

SC 55 jaar – 5 

Winterswijk 2 februari 2024

Langdurige klachten Lyme prima opgelost

langdurige klachten lyme prima opgelost, veel fitter, vermoeidheidsklachten zijn weg.
Prima arts met een goede balans tussen uitleg en effectieve tijd benutting.

JvK 59 jaar – 5 

Hengelo (OV) 15 januari 2024

7 jaar Postcommotioneel syndroom en in 2 maanden klachtenvrij

7 jaar Postcommotioneel syndroom (na een trauma) met heel veel klachten. Baan kwijt, sociaal leven op een heel laag pitje, geen energie, en over de “hersenmist” maar te zwijgen. Germaine is erg professioneel, luistert, kijkt er serieus naar, bereid zich heel goed voor en is eerlijk of het behandelplan aanslaat of niet. Bij mij heeft het verrassend goed geholpen. Na 7 jaar kan ik zeggen dat ik klachtenvrij ben. Zie de toekomst positief met veel goede energie tegemoet. Daar ben ik Germaine heel erg dankbaar voor.

Monique 57 jaar – 5 

Winterswijk 3 juli 2023 

Ik gun het iedereen zich zo te voelen hoe ik me nu voel

Samen met Germaine op weg, zoeken naar een oorzaak & oplossing. Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb genomen. Het is niet meer van deze tijd, om met de klachten die ik had, rond te blijven lopen. Voor mij was één ding heel duidelijk, op m’n 51ste veel pijnstilling slikken, dat wil ik niet! Ik ben erg dankbaar hoe ik nu functioneer. Ik sliep al jaren niet tot nauwelijks, had overgangsklachten, enorme darmproblemen, erg vermoeid en een pijnlijk lijf. Nu ben ik heel fit, voel me heerlijk en fijn, slaap heel erg goed, geen buikpijnen meer, en mijn pijnlijk lijf is niet meer aanwezig. Ik zeg tegen veel mensen om me heen; “Ik gun het iedereen zich zo te voelen hoe ik me nu voel”. Twijfel niet, maar neem de kleine stap om je veel beter te voelen, voor mij (en mijn gezin) is het een verrijking dat ik de stap genomen heb.

Annemieke 51 jaar – 5 

Winterswijk

Ik voel me weer fijner en vrolijker

Germaine luistert goed en vraagt veel om zaken helder te krijgen. Ik vind de uitleg erg duidelijk over hoe het lichaam en de hormoonhuishouding werkt normaal en in periodes van stress. Ik heb me een lange tijd niet goed gevoeld, allerlei “vage klachten”. Ik had last van pukkels, haaruitval, slechte buien, vermoeidheid enzovoorts. Germaine heeft me uitgelegd hoe het zit met de hormoonhuishouding en de verstoring ervan. Het was erg duidelijk. Ze heeft me supplementen meegegeven en ik heb het idee dat het werkt. Ik slaap weer beter, voel me minder opgejaagd en vermoeid en ik voel me weer fijner en vrolijker. Tuurlijk niet altijd maar langzamerhand gaat het steeds beter. Ik blijf nog met de supplementen doorgaan, omdat ik toch bang ben dat als ik minder het weer slechter gaat. En mocht het weer nodig zijn dan kan ik Germaine bericht doen dan kom ik weer langs. Germaine is een prettig persoon en ik voel me goed op mijn gemak bij haar.

Carola 37 jaar – 5 

Winterswijk-Woold

 

Eindelijk begrijp ik waarom ik buikklachten had

Ik ben naar Germaine gegaan met buikklachten. Ze stelt gerichte vragen en neemt echt de tijd en ruimte om je te helpen. Ze legt alles heel goed uit en kijkt welke aanpak mij eventueel zou kunnen helpen ! Ik begreep uiteindelijk dan ook waarom ik klachten had en waarom ze bleven terug komen. We hebben samen een plan gemaakt, die ik kan volgen op mijn eigen tempo, en het helpt! Ik ben heel blij dat ik bij Germaine ben geweest en dat ik mij nu stukken beter voel.

Romee 21 jaar – 5 

Winterswijk

Lange reis de moeite waard, geweldig!

Ik voelde me heel erg op mijn gemak, was van te voren best zenuwachtig, maar dat viel onmiddellijk weg. Ik kreeg alle tijd om mijn verhaal te doen, er werd heel goed naar geluisterd en ik kreeg ook onmiddellijk advies, tips, raadgevingen en alles werd heel duidelijk uitgelegd. De lange reis (Leiderdorp- Winterswijk) was zeker de moeite waard, kan heel veel met de uitleg, de adviezen en de nieuwe medicijnen. Geweldig!

Jos 84 jaar – 5 

Leiderdorp

Inzicht en praktische adviezen

Germaine had een duidelijk verhaal over voeding en hoe te leven. Ze gaf me inzicht en praktische voedingsadviezen. Het motiveert me om ermee aan de slag te gaan, ik heb goede moed en hoop dat ik meer energie zal krijgen!

Heleen 53 jaar – 5 

Winterswijk

Totaalplaatje

Heel fijn dat er naar het totaal plaatje gekeken wordt.

Judi 35 jaar – 5 

Oosterloo

Zeer prettig intakegesprek

Ik heb het intakegesprek als zeer prettig ervaren. Ik kon mijn verhaal kwijt en het advies dat ik gekregen voelt zeker als passend! Ik ben heel benieuwd hoe het over een tijdje met mijn gezondheid gaat, ik heb er vertrouwen in dat de verdere begeleiding ook prima zal zijn!

Sandra 53 jaar – 5 

Winterswijk

Duidelijke uitleg

Er werd veel tijd voor je genomen. Duidelijke uitleg en gestructureerd plan van aanpak.

Jos 60 jaar – 5 

Winterswijk

Klachten na Corona: blij dat ik gegaan ben

In april vorig jaar heb ik Corona gehad en bleef maar zo moe en meer andere klachten houden. Via een kennis kwam ik bij Germaine terecht. Ze legt alles heel goed uit, dat is fijn! Toen begreep ik eindelijk waarom die klachten bleven en niet beter werden. Ze heeft een mooi plan voor me gemaakt wat ik in mijn eigen tempo kon doen.

Het heeft even geduurd, maar dankzij haar kan ik nu weer mijn studie goed volgen en fietsen. Ik raad het iedereen aan om als je Corona gehad hebt en klachten blijft houden een afspraak te maken.

Erik 22 jaar – 5 

Zevenaar

Mijn leven stukken beter in een paar maanden!

In een paar maanden heb ik meer bereikt dan als ik bij de reguliere geneeskunde in behandeling zou zijn geweest.

Germaine pakt alles grondig aan en kijkt welke aanpak voor jou het beste is. Ze heeft hart voor de patiënt en met alle liefde en geduld helpt ze jou om weer gezond te worden.

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb want mijn leven is er stukken beter van geworden.

Chantal 41 jaar – 5 

Zevenaar

Ik heb een hele goede ervaring gemaakt

“Ook al was ik me al bewust dat lichaam en psyche met elkaar in verbinding staan, heb ik alsnog erg veel geleerd en zijn meerdere puzzelstukjes op z’n plek gevallen. De gesprekken met Germaine waren verhelderend en de supplementen hebben mij zowel lichamelijk als ook psychisch enorm geholpen om me fitter en algemeen beter te voelen. Ik kan het zeker aanraden!”

Stephanie – 5 

Ahaus 5 januari 2023

Germaine heeft zich goed voorbereid en is deskundig

Gaat staps gewijs aan de slag, geeft daarbij heldere uitleg zowel mondeling als visueel.
Er wordt geluisterd en in overleg gestart of gewijzigd wat betreft suppletie gebruik.
Erg tevreden en prettige manier van behandeling!

K. – 5 

september 2022

Een echte aanrader!

“Een jaar lang heb ik last gehad van mijn spijsvertering,waardoor ik vaak misselijk was,gewichtsverlies had en slecht sliep.
De reguliere zorg kon mij niet verder helpen,daarom heb ik het in de complementaire zorg gezocht.
Ik heb een afspraak gemaakt met Germaine en zij kwam er na een echo en bloedonderzoek al snel achter dat een uitgeputte alvleesklier(EPI) de oorzaak was van mijn klachten.
Ik heb Germaine ervaren als een zeer kundige,gepassioneerde en vriendelijke arts/therapeute,die goed luistert en waar je je snel op je gemak en vertrouwd voelt.
Ik kreeg supplementen en een
voedingsadvies.Dat werkte al vrij snel!
De klachten zijn verdwenen,en ik ben blij en dankbaar dat ik door Germaine zo goed en op een plezierige manier ben geholpen.
Een echte aanrader!”
Ina – 5 

augustus 2022

Sinds mijn (ons) contact is mijn (ons) leven veranderd

“Mijn diverse klachten zijn verdwenen, spierpijn, hooikoorts, slaap problemen, hongerklop, tussendoor snoepen , lage suikerspiegel, gewicht……
Germaine dank hiervoor !!!”Gerard 5 

september 2022

De heldere en deskundige aanpak van Germaine pakte mij direct

“Echt samen op weg vanuit het totale plaatje. Met een goed begrip van wat er aan de hand is en met ondersteuning van supplementen. Dit heeft voor mij bijgedragen aan meer bewustzijn, minder pijn en een betere gezondheid.”

Ineke – 5 

juli 2022

Alles verliep vlot, binnen komst prima vertrouwen wekkend

“Eerste kennismaking met Germaine was prettig en overtuigend en hoopgevend. Door jouw openheid en herkenning maar vooral jouw overtuiging dat jij mij kon helpen heeft al veel rust en hoop gegeven. Jij bent ervan overtuigd dat ik van velen pijnen ed af kom. Jij wijst me de weg met overtuiging door uit te leggen hoe het lichaam weer in balans te krijgen. Dank hiervoor. Nu ben ik gestart met de aanvullende vitamine mineralen ed. Ik ben met hoop aan deze wandeling begonnen en hoop dat dit steeds prettiger wordt!”


Renate – 5 

april 2022

Al kom je in het weekend, je hoeft geen pijn te hebben

Nadat ik enkele jaren onderbehandeling was geweest bij een andere praktijk, ben ik via kennis bij 7 Senses gekomen. Wat me opviel was het intakegesprek en de deskundigheid waar mee Germaine Deckers mijn probleem benaderde en ook behandelde. Haar manier van behandelen heeft er toe geleid dat ik nu een langere periode pijnvrij ben. Op advies van Germaine Deckers heb ik bovendien contact gezocht met een podoloog. Die deskundigheid heb ik al de voorgaande jaren gemistA.W. 66 jaar – 5 

Didam

Ik slaap weer beter, voel me minder opgejaagd

“Ik heb me een lange tijd niet goed gevoeld, allerlei “vage klachten”. Ik had last van pukkels, haaruitval, slechte buien, vermoeidheid enzovoorts. Germaine heeft me uitgelegd hoe het zit met de hormoonhuishouding en de verstoring ervan. Het was erg duidelijk. Ze heeft me supplementen meegegeven en ik heb het idee dat het werkt. Ik slaap weer beter, voel me minder opgejaagd en vermoeid en ik voel me weer fijner en vrolijker. Tuurlijk niet altijd maar langzamerhand gaat het steeds beter. Ik blijf nog met de supplementen doorgaan, omdat ik toch bang ben dat als ik minder het weer slechter gaat. En mocht het weer nodig zijn dan kan ik Germaine bericht doen dan kom ik weer langs.”

 

Carola – 5 

maart 2022

Eerste kennismaking verliep soepel

“Er werd gelijk doorgepakt, wat ook fijn is. Gelijk aan de slag met de klachten. Ik hoop op een goed resultaat!”
Petra – 5 

maart 2022

Ik ben heel blij dat ik bij Germaine ben geweest en dat ik mij nu stukken beter voel

“Ik ben naar Germaine gegaan met buikklachten. Ze stelt gerichte vragen en neemt echt de tijd en ruimte om je te helpen. Ze legt alles heel goed uit en kijkt welke aanpak mij eventueel zou kunnen helpen ! Ik begreep uiteindelijk dan ook waarom ik klachten had en waarom ze bleven terug komen. We hebben samen een plan gemaakt, die ik kan volgen op mijn eigen tempo, en het helpt! Ik ben heel blij dat ik bij Germaine ben geweest en dat ik mij nu stukken beter voel.”
Romee – 5 ★☆ 

november 2021

De Care for Women aanpak werkt goed bij overgangsklachten

Geweldig dat er nu ook een Care for Women specialiste in Didam praktijk houdt. Het feit dat deze specifieke specialiste Germaine Deckers ook arts is maakt dat je ontvangen wordt door iemand die zeer breed onderlegd is.

Germaine combineert naar eigen zeggen ‘van beide het goede’ en dat is ook precies het gevoel dat ze je geeft. Ze stelt gerichte vragen, heeft een heldere kijk op het geheel en neemt (in tegenstelling tot de reguliere hulpverleners) ruim de tijd om vast te stellen hoe en waarmee ze je kan helpen.

Voor mij is dat een afdoende remedie tegen overgangsklachten waar ik al jaren mee probeer te leven. Een echte goede oplossing voor deze ongemakken, zonder hormoonpreparaten, heb ik niet kunnen vinden. De Care for Women aanpak lijkt wel te werken.
Natuurlijk is het nog even zoeken naar de juiste supplementen, deze moeten de tijd hebben om in mijn lichaam de balans te herstellen, maar de aanpak van Germaine geeft het vertrouwen dat dit gaat lukken.

Ik ben heel blij dat ik de praktijk van 7 Senses heb gevonden en kan iedere vrouw maar misschien ook man (want 7 Senses biedt meer dan alleen Care for Women) aanbevelen een kennismakingsafspraak te maken om in alle rust de mogelijkheden te ontdekken.

Lisa 58 jaar – 5 

Didam

Haar benadering is enorm secuur en aandachtig

Ik ben via een kennis bij Germaine Deckers van 7 Senses gekomen. Vanaf het intakegesprek was het me duidelijk dat Germaine met haar medische achtergrond precies de juiste persoon voor mij was. Germaine is een geweldige vakvrouw die onmiddellijk begreep hoe mijn chronische klachten behandeld moesten worden.
Ze heeft mijn gespannenheid omgezet in ontspannenheid. Als voormalige chirurg weet ze waarover ze praat. Ik ben bij veel fysiotherapeuten onder behandeling geweest, maar de aanpak van Germaine was precies wat ik nodig had op dat moment, ze heeft blijvend resultaat geboekt. Haar ‘andere’ aanpak heeft me echt geholpen.

H.B. 55 jaar – 5 

Doetinchem